PRODEJ NEMOVITOSTI

Jako realitní makléřka se specializuji na prodej bytů a domů.

Pro své klienty se snažím zajistit, aby celý proces prodeje nemovitosti probíhal co nejrychleji, nejjednodušeji a aby byly obě strany spokojené. Proto již při prvním setkání se zájemci o prodej se snažím zjistit, jak si prodej představují, co je pro ně důležité a jakou mají představu o kupní ceně. Následně si důkladně prohlédnu celou nemovitost a připravím pro klienty odhad ceny zdarma. V rámci tohoto odhadu jim nastíním současný stav na trhu nemovitostí a představím cenové rozpětí, které bychom se měli při prodeji držet a které je reálné pro prodej jejich nemovitosti.

Dalším krokem je příprava nemovitosti, které se skládá z několika kroků:

1. Homestaging

Příprava nemovitosti k prodeji, tak, aby zaujala co nejvíce zájemců a pomohla prodat Vaši nemovitost rychleji a za vyšší cenu. K dispozici máme velké množství dekorativních doplňků a nábytku, které využíváme k tomu, aby nemovitost vypadala na fotografiích co nejlépe a zaujala. Podívejte se na příklady homestagingu na našem webu homestagingvbrne.cz.

2. Profesionální video a nafocení nemovitosti

Spolupracuji s profesionálními fotografy a kameramany, kteří se zaměřují na to, aby z každé nemovitosti vytvořili unikátní prezentaci s maximálním potenciálem pro prodej. Foto a video prezentace jsou zpracovány ve vysokém rozlišení a obsahují veškeré důležité informace o nemovitosti. Zákazník tak má možnost si nemovitost prohlédnout z pohodlí domova a získat co nejvíce informací, jěšte před prohlídkou.

3. Inzerce

Inzerujeme na 17 realitních serverech.

4. Podpora inzerce

Příspěvky na našich sociálních sítích (Facebook i Instagram), placená reklama na sociálních sítích, emailing, zveřejnění nemovitosti na našem webu bonusbrno.cz.

Další kroky pak vyplývají ze samotné situace a potřeb klienta.

Potřebujete pomoct s prodejem nemovitosti?

Neváhejte se na mě obrátit prostřednictvím kontaktního formuláře nebo na telefonním čísle: